Vakantiespelweek 2020

We hebben goed nieuws!

De afgelopen weken hebben we ons verdiept in de mogelijkheden voor de vakantiespelweek 2020. We willen heel graag binnen de geldende maatregelen iets organiseren voor alle kinderen uit Haaften. Het kan niet zoals we gewend zijn en daarom zijn we gaan nadenken en hebben we een plan!

Inmiddels is het opgestelde protocol door veiligheidsraad van de gemeente goedgekeurd! We mogen starten met twee groepen. De eerste groep is voor kinderen van groep 3, 4, 5 en de tweede groep is voor kinderen van groep 6, 7, 8. De eerste groep is welkom op maandag 24 en woensdag 26 augustus. De tweede groep is welkom op dinsdag 25 en donderdag 27 augustus.

De dagen zullen van 9.00 tot 15.00 uur zijn. Op donderdagavond zal niet zoals gewoonlijk een afsluitavond zijn. We willen een kleine afsluiting houden op zondag 30 augustus. Hierover volgt later meer informatie.

Je kan inschrijven via het opgavestrookje op de uitnodigingsbrief. Dit strookje kan je inleveren in de box in de kas van de Burcht van Haeften of door een mailtje te sturen naar vakantiespelweek@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en schoolgroep vóór de zomervakantie.

Kosten zijn €7,50 per kind.

Let op! Dit jaar geldt VOL = VOL!

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten