Vakantiespelweek 2021

We hebben goed nieuws!

De vakantiespelweek 2021 kan dit jaar weer doorgaan! We zullen dit wederom op dezelfde manier organiseren als vorig jaar met in acht neming van de coronamaatregelen van het RIVM.

Dit jaar zal het weer gehouden worden in de Burcht van Haeften.

Schoolgroepen 3, 4 en 5 zullen op maandag 23 en woensdag 25 augustus welkom zijn. Groep 6, 7 en 8 zullen op dinsdag 24 en donderdag 26 augustus welkom zijn. Dit jaar is er geen maximum aantal aanmeldingen, omdat we een grote ruimte hebben, dus neem gerust vrienden/vriendinnen, neefjes/nichtjes mee 🙂

Opgeven kan door te mailen naar vakantiespelweek@gmail.com. Vermeld hierbij naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en de schoolgroep vóór de vakantie. Ook kan het opgavestrookje van de uitnodiging in de box in de kas van de Burcht ingeleverd worden.

De dagen zullen van 9.00 tot 15.00 uur zijn en kosten per kind zijn €7,50. Op donderdagavond zal niet zoals gewoonlijk een afsluitavond zijn. We willen een kleine afsluiting houden doormiddel van een online sing-in op zondag 29 augustus. Hierover volgt later meer informatie.

Meer informatie over de kleutermorgens en tieneravonden zijn te vinden onder de tabbladen op deze site.